Kanjer Melanie Vinci

De kanjer die we deze week belonen met 100 euro is
Melanie Vinci….

Melanie is de jonge moeder van de 15 maanden oude Lauris.

Ondanks dat ze elke keer als ze gaat werken het risico neemt om het virus mee naar huis te nemen, gaat ze elke keer weer met volle overtuiging en liefde voor haar gasten werken in St-Oda in Overpelt (Pelt). Ze werkt bij zwaar mentaal gehandicapte ‘oudere’ mensen. In haar leefgroep is momenteel 1 bewoner en 1 personeelslid positief getest op Corona, maar Melanie gaat door en krijgt als extra steuntje 100 euro van Radio Maaskant.

Aanstaande vrijdag hebben we opnieuw 100 euro voor een kanjer uit Maasmechelen !

Nomineer nu via studio@radiomaaskant.be met vermelding van uw telefoonnummer.

Reactie van Melanie:
Hai!
Wat een leuk initiatief van radio Maaskant en wat een leuke verrassing! Ik ben Melanie en werk bij Sint Oda in Overpelt. Daar vangen we 240 personen, zowel kinderen als volwassenen met een matige tot diep verstandelijke beperking, op. In deze periode doen we er alles aan om het Coronavirus buiten de voorziening te houden en de helaas al enkele besmette bewoner met extra aandacht te verzorgen. Ik voel mezelf niet meteen een held, ik doe gewoon mijn job en die doe ik met heel veel liefde en passie. Maar deze periode is niet gemakkelijk, voor niemand, dus is het heel fijn om extra in de bloemetjes gezet te worden! Met de €100 koop ik leuke spulletjes voor mijn creatieve hobby. Bedankt radio Maaskant en bedankt lieve ‘sjoenmam’ om mij te nomineren!

  1. Yvke schreef:

    Wat ben je een kanjer Melanie!
    Je doet het hartstikke goed ❤️😀👍
    Wij zouden allemaal een voorbeeld aan je moeten nemen 🍀💪

  2. Imma schreef:

    Voor de kinderopvang t.huis in vlucht . Ze staan iedere dag klaar om kinderen op te vangen en hun een fijne dag geven . En nu moeten ze ook denken hoe ze de zomer vakantie de kinderen te laten amuseren ‘ in Derk moeilijke tijden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.