Kanjer Marijke Tiesters

Iets later dan normaal bekend gemaakt, maar daarom zeker niet minder. De Kanjer van deze week is…. Marijke Tiesters.

Ze is een hardwerkende zelfstandige en mama van twee. Ze zet zich 100% in voor haar werk, maar eveneens voor de medemens. Is door heel veel mensen gekend en geliefd. Zo heeft ze meer dan 600 mondmaskers genaaid. Ze werkt bij Tiesters NV verf, behang, vloeren en tapijten. Marijke is iemand met het hart op de juiste plaats. Ze werd door meerdere personen genomineerd. In een van die mails stond: “Ze is gewoonweg een topper en verdient het om eens in de spotlights te komen”.

In een andere mail stond:¬† “Zij is een vriendin uit duizend en zeker ook een held hier in Maasmechelen”.

Marijke, gefeliciteerd met de 100 euro.

Marijke heeft inmiddels ook gereageerd:

Hallo,

Bij deze wil ik jullie eerst bedanken voor de toffe actie. In deze coronatijd probeer ik mijn steentje bij te dragen door mondmaskers te maken. Ik was aangenaam verrast dat ze me genomineerd hebben en Dat ik ook nog eens verkozen ben….. het doet wel goed om te weten dat het gewaardeerd wordt wat ik doe. Het is een mooie actie van Radio Maaskant. Met deze centjes ga ik , als het terug mag, met mijn vriendinnen ene bellini drinken. Sant√©.

Groetjes Marijke.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.