Kanjer Anja Lewandowski

Anja Lewandowski is de Radio Maaskant kanjer van deze week.

Anja werd meerdere keren genomineerd, we pikten er een van de meest veelzeggende teksten uit:

Anja staat 24u, 7 op 7 klaar voor haar patiënten. Ze heeft een gouden hart dat meer dan op de juiste plaats staat. Ze is hartverwarmend, correct, empatisch, stipt, positief, goedlachs, liefdevol, actief, maar vooral sterk als een echte Powervrouw ! Ze stort zich met volle overgave op haar werk en staat altijd klaar.

Ze zet haar eigen welzijn en ontspanning aan de kant voor haar patiënten. Ze weet waar ze mee bezig is. Echt een hart voor de zorg. Afgelopen week heeft ze afscheid moeten nemen van twee van haar patiënten en dat doet telkens iets met Anja. Ze steekt telkens een kaarsje bij haar thuis aan. Een soort van verwerking is begonnen.

Een paar jaar geleden heeft ze zware knopen moeten doorhakken en heeft haar leven een hele ommezwaai gehad. Het was en is nu soms nog moeilijk. Maar steeds weer vecht ze voor haar rechten. Ze heeft eindelijk rust en geluk gevonden door dingen achter haar te laten. Nieuwe vrienden leren kennen en ik ben super blij dat ik er deel van mag uitmaken. Ze krijgt sinds haar nieuwe leven wel een enorme steun van haar beste vriendin Angeta. Zij staat altijd klaar voor Anja. Het is Anja’s steun en toeverlaat. Echte vriendschap. Maar voor zo een super vrouw als Anja kan je niet anders dan veel respect hebben. Ze bijt zich overal in vast en brengt alles tot een goed einde. Een echte top vrouw !!

Aanstaande vrijdag hebben we opnieuw 100 euro voor een kanjer uit Maasmechelen !

Nomineer nu via studio@radiomaaskant.be met vermelding van uw telefoonnummer.

Reactie Anja:
Allereerst wil ik iedereen bedanken om mij te nomineren Dit komt voor mij heel onverwachts daar ik mijn job al bijna 20 jaar met hart en ziel uitvoer. Ik sta er samen met mijn team iedere dag, onze patiënten verdienen net dat tikkeltje meer. Ook in deze moeilijke tijden staan we klaar met een lach en een traan en doen ons uiterste best. Daarom ben ik ook zo verrast dat uit totaal onverwachte hoek deze attentie mijn kant uitkomt. Een hele dikke mercie ook voor radio Maaskant , ik ken jullie persoonlijk niet, maar jullie steken me een hart onder de riem met dit initiatief. Dikke merci.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.