Nieuw kleedje

Het cultuurcentrum van Maasmechelen zal het seizoen 2017-2018 helemaal in het nieuw opstarten: een nieuwe seizoensbrochure, een nieuwe vormgeving, een vernieuwde website en een instagrampagina. Ze beloven een prikkelend hedendaags programma met veel muziek, theater en dans dat de polsslag van de tijd houdt. Cabaretier Herman van Veen en gitariste Edith Leerkes geven op 21 september een exclusief openingsconcert en op 22 september brengen Wim Opbrouck en Wilfried de Jong het muziektheater We Free Kings.

Muziek is de rode draad in het podiumaanbod in Maasmechelen van Scarlatti en Coltrane tot Blackbox Revelation en Italiaanse opera. Het Jeruzalem Quartet, Bart Peeters en de Ideale Mannen, Soulsister, het Brodsky Quartet, Kommil Foo, Mark Erkens, Het Collectief en Het Pavel Haas Quartet passeren onder meer de revue.

Het is uitkijken naar de productie Stand Down met Jan Decorte, danser David Hernandez met Sketches on Scarlatti, de Ramses hommage met Liesbeth List, het festival Bach@Leut met onder meer Veronika Hagen en Amandine Beyer, de gelauwerde zangeres en pianiste Karsu Dönmez en een internationale expo rond porseleinkunst.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.