Kris Peeters bezocht speelpleinwerking ‘De Saenhoeve’

Kris Peeters, federaal minister van Werk, Economie en Consumentenzaken, bezocht donderdag 3 augustus speelpleinwerking ‘De Saenhoeve’ in Maasmechelen en gaf toelichting bij de hervorming van de vrijwilligerswet. Kris Peeters: “Initiatieven zoals De Saenhoeve zijn ontzettend belangrijk voor kinderen. Ze leren er vanaf jonge leeftijd samenwerken en ontwikkelen allerlei vaardigheden. Het speelplein slaagt er bovendien in met haar activiteiten kinderen uit alle geledingen van de maatschappij aan te spreken.”

Meer dan 2.000 kinderen spelen deze zomer op het speelplein De Saenhoeve in Maasmechelen. Meer dan 100 animatoren en 100 ondersteunende vrijwilligers zijn er actief. In 2009 ontving het speelplein van Kris Peeters, toen Vlaams minister-president,– de Prijs van het Vrijwilligerswerk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.