Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan ‘Zorgbos’

Op 4 juli 2017 besliste de gemeenteraad van Maasmechelen om het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan ‘Zorgbos’ voorlopig vast te stellen.

Het College van Burgemeester en Schepenen onderwerpt het plan, overeenkomstig artikel 2.2.21 van Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van 27 maart 2009 en latere wijzigingen, aan een openbaar onderzoek. De gemeente Maasmechelen wenst een derde zorgcluster rond Home Fabiola uit te bouwen ter aanvulling van Woonzorgcentrum Heyvis en het recente privérusthuis op de Dr. Haubenlaan. Met 150 bedden en 3×60 assisentiewoningen wordt zowel werkgelegenheid als zorg voor de vergrijzende bevolking voorzien.

Het plan ligt tot en met 29 september 2017 ter inzage in het Administratief Centrum van Maasmechelen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.